Friday, September 11, 2009

jeng jeng,,, i am back

helo.. giler lama tak update blog.. setahun u!!!.. anyway.. byk sgt nak di update.. dulu ada 2 org anak lelaki.,. now dah ada 3 anak.. a new princess.. today hari paling boring bekerja.. tak tahu la.. n today is hari ke 21 puasa...

Tuesday, September 16, 2008

Berbuka Puasa

Semalam, we had berbuka puasa with a vendor together with the team at Le Meridien Hotel.. I brought my beloved hubby together (mana leh pisah.. huhuh).. this is my 1st juadah.. the 2nd.. 3rd.. 4th.. and so on tak sempat nak shoot.. hhiihih...



These two guys tengah mengira detik2 diorg nak menyerang.. Halim biasa la... kene usik je ngan by hubby.. ntah ape2 ntah diorg ni..

And this is my hubby n me.. (tengah control lapar..)

For the rest of my colleague.. sorry tak sempat nak shoot photo korang... i ni asyik ulang alik amik lauk je.. huhuuh..

Monday, September 15, 2008

Get Started!!

Finally aku dah involvedkan diri for this blogging things.. Ingat nak tengok kawan2 je.. tapi bila dah teruja sangat terpaksa la buat jgak...

Today (16/09/2008), dengar kate PKR nak take over the parlimen.. tapi belum dengar ape2 lagi until now.. wait n see..

Today also i have an appoinment (last one with Dr Balqish) for my pregnancy yang dah menjangkau usia 27 minggu...